fbpx

“Hoop gegeven aan miljoenen”

21 Kasım 2016

“De offercampagne van 2016 is een groot succes geweest in naam van de behoeftigen en de onderdrukten doordat zowel het doel van dit jaar als het aantal van vorig jaar werden overschreden. ” zegt voorzitter Mesud Gulbahar van IGMG Sociaal Hulp HASENE en licht de resultaten van de campage toe. Gülbahar:

“Terwijl we vorig jaar 161.650 offeraandelen hadden verzameld, hebben we dit jaar onder de slogan “Wijdt uzelf toe met uw offer, wees hoop voor de behoeftigen” met 162.741 offeraandelen hoop gegeven aan miljoenen en zijn we de aanleiding geweest tot de gebeden van miljoenen in nood.

HASENE International e. V.

Kreissparkasse Köln
IBAN: DE80 3705 0299 0149 2890 54
BIC: COKSDE33XXX

Wij prijzen God opdat we deze campagne, die wij met grote precisie leiden, tot een goed einde hebben gebracht. In totaal hebben 404 waarnemers de offercampagne ter plaatse opgevolgd: zij hebben de offers persoonlijk aan de behoeftigen en onderdrukten bezorgd.

De offers waarvoor de donateurs ons gemachtigd hebben werden verdeeld onder weeskinderen, alleenstaanden, hulpelozen, behoeftigen en onderdrukten. Wij hebben ons diegenen die vergeten zijn herinnerd. Wij hebben aangeklopt bij diegenen waar niet meer werd aangeklopt. Wij hebben gevraagd hoe het ging aan diegenen aan wie dit niet meer werd gevraagd.

Wij danken onze donateurs die hun offers aan ons hebben toevertrouwd, onze vrijwilligers die deze campagne hebben gesteund, onze waarnemers en onze vertegenwoordigers.”

 

thumbnail_cin_kurban_2016-3 thumbnail_kenya_kurban_2016 thumbnail_liberya_kurban_2016-15 thumbnail_malavi_kurban_2016-4