fbpx

Een speciaal ontvangst voor bijzondere Kinderen

24 Mayıs 2016

Leden van het Nationaal Team Turkse Atleten (dat uit kinderen met mentale ziektes bestaat), werden ontvangen door Hasene bij op vliegveld van Rome. Ze arriveerden in Rome om deel te nemen aan INAS 2016 (Europese kampioenschap Atletiek voor atleten met een Verstandelijke Beperking). De voorzitter van Hasene, Mesud Gulbahar en Directeur Emin Ozturk van de tak IGMG Rome, verwelkomden het Turks Nationaal Atletiek Team.

Mesud Gulbahar zei dat ze erg blij waren om de speciale kinderen te verwelkomen en ze te zien glimlachen. Hij zei; “We creëren projecten zodat kinderen met een verstandelijke beperking een plek in de samenleving kunnen innemen en proberen er altijd voor ze te zijn. Hierbij feliciteer ik Birol Aydın, de voorzitter van de  Sport Federatie voor Beperkten in Turkije (TÖSSFED) en zijn team. Ik ben ervan overtuigd dat onze atleten met succes zullen vertrekken uit Italië.”

HASENE International e. V.

Kreissparkasse Köln
IBAN: DE80 3705 0299 0149 2890 54
BIC: COKSDE33XXX

Cem Elibol, de groepsleider van het Nationaal Team van TÖSSFED bedankte de voorzitter van Hasene en de leden ervan terwijl hij een shirt van het Nationaal Team overhandigde aan Mesud Gülbahar. De Nationiale Atleten ontvingen cadeaupakket van Hasene.

_IMG-20160309-WA0009 20160309_145303 IMG_5925 IMG_5985