fbpx

Hasene stand bij Ijshockey wedstrijd Turkije-Duitsland

24 Mayıs 2016

Tijdens de Ijshockey wedstrijd tussen Turkije en Duitsland, heeft Hasene een stand opgezet. De Ijshockey wedstrijd vond plaats in het Zuidelijke Bavarian stad genaamd Bad Tölz, waar veel toeschouwers kwamen om te kijken.

Turkse fans toonden grote interesse in de wedstrijd. Yavuz Erat, de Vertegenwoordiger van Hasene Zuidelijke Bayern, zei dat ze een prachtige presentatie van Hasene Organisatie hebben gedaan bij de stand en vertelde als volgt:  “Deelname aan de wedstrijd was immens. Ongeveer tachtig procent van het publiek was Turks. Sommigen van hen waren uit Turkije overgevlogen.

HASENE International e. V.

Kreissparkasse Köln
IBAN: DE80 3705 0299 0149 2890 54
BIC: COKSDE33XXX

Onze stand was bij de ingang van de sporthal. Er kwamen zoveel bezoekers bij onze stand dat het niet lukte om in detail over al onze activiteiten te vertellen. Er was vooral veel belangstelling voor onze donatie potten. De vijftien donatie potten die we bij ons hadden werden allemaal meegenomen.  We hebben brochures over onze projecten “weeskinderen” en “waterputten” uitgedeeld. De jonge fans kregen ballonnen en snoepjes van ons.”

G.Bavyera_Almanya-Türkiye-buz-hokeyi-macinda-stand_2016 (12) G.Bavyera_Almanya-Türkiye-buz-hokeyi-macinda-stand_2016 (14) G.Bavyera_Almanya-Türkiye-buz-hokeyi-macinda-stand_2016 (15) G.Bavyera_Almanya-Türkiye-buz-hokeyi-macinda-stand_2016 (9) G.Bavyera_Almanya-Türkiye-buz-hokeyi-macinda-stand_2016 (8) G.Bavyera_Almanya-Türkiye-buz-hokeyi-macinda-stand_2016 (4) G.Bavyera_Almanya-Türkiye-buz-hokeyi-macinda-stand_2016 (2)