fbpx

ÖZGECAN ASLAN WATERPUT DOSSIERS OVERHANDIGD AAN DE FAMILIE

24 Mayıs 2016

Mesud Gülbahar, de voorzitter van Hulporganisatie Hasene heeft de dossiers van de waterput die werd gebouwd in Ethiopië ter herinnering van Özgecan Aslan, gepresenteerd en overhandigd aan haar ouders, Mehmet Aslan en Songul Aslan. De vader, Mehmet Aslan, drukte zijn waardering en dankbetuiging uit aan Yasar Vural en alle mensen die een steentje hebben bijgedragen: “Ik druk hierbij ons dankbaarheid uit voor zijn vriendelijke overweging, zijn inspanningen om goede daden te promoten en zijn oprechtheid en welwillendheid.”

In de Azernet regio van Ethiopië, was een waterput geopend ter herinnering van Özgecan Aslan, door Yasar Vural, een medeburger die in Nederland woont.

HASENE International e. V.

Kreissparkasse Köln
IBAN: DE80 3705 0299 0149 2890 54
BIC: COKSDE33XXX

Hij uitte zijn gedachten over de gelegenheid: “Wij hebben ook kinderen. Ik heb een dochter en twee zoons. Geen ouder zou ooit denken dat zo een afschuwelijke gebeurtenis hun kinderen zal overkomen.” Vural vertelde over zijn waterput campagne: “Met al deze emoties, kondigde ik mijn campagne aan, om een waterput te bouwen ter herinnering van Özgecan, aan mijn familie en op social media, waarna met een stortvloed van bemoedigende berichten werd gereageerd. Eveneens hebben bekenden in Turkije ons idee voor de campagne ondersteund, en zeiden dat ze er ook aan zullen deelnemen.”

_20160319_164814 _20160319_164830(0)_image5 _IMG-20160319-WA0020