fbpx

Eén ton voedselhulp aan vluchtelingen bezorgd

25 Ağustos 2016

Eén ton voedselhulp aan vluchtelingen bezorgd

Er werden meer dan een ton aan blikken vlees uitgedeeld aan de vluchtelingen in Oostenrijk. De blikken vlees werden in de drukke vluchtelingenkampen van Amstten, Ybbs en Hauzmening uitgedeeld. De verdeling gebeurde op 10 verschillende plaatsen in het bijzijn van de Hasene verantwoordelijke van de regio Oostenrijk Linz Bayram Ali Kukal en zijn commissieleden Mahmut Sari, Burhan Cildir en Huseyin Ozkan. Honderden mensen werden met voedselblikken geholpen. Terwijl Stichting Hasene enerzijds de vluchtelingen in Europa helpt met blikken vlees, zet zij anderzijds haar levensmiddelencampagne voort, die werd gestart onder het motto ‘Gezegend zij tafels dankzij de levensmiddelencampage, gelukkig zij de behoeftigen’.  Het doel van deze campagne is om aan 51 landen voor de Ramadan levensmiddelenhulp te bezorgen.

HASENE International e. V.

Kreissparkasse Köln
IBAN: DE80 3705 0299 0149 2890 54
BIC: COKSDE33XXX

_Avusturya_Et-konservesi-dagitimi_2016 (1) _Avusturya_Et-konservesi-dagitimi_2016 (7) _Avusturya_Et-konservesi-dagitimi_2016 (10) _Avusturya_Et-konservesi-dagitimi_2016 (13) _Avusturya_Et-konservesi-dagitimi_2016 (16)