fbpx

Kinderen steunen Aleppo

11 Ocak 2017

Berlin

De leerlingen van de Aziziye Moskee in Berlijn hebben de Berlijnse afdeling van Hasene bezocht en hun giften voor Aleppo aangeboden. De giften van de leerlingen ten gunste van Aleppo bestaan uit hun zakgelden die zij hebben gespaard. Leerkracht Sultan Beyazit verklaarde nader; „Wij zouden graag willen dat deze giften bij de onderdrukte bewoners van Aleppo terechtkomen. Dankzij dergelijke activiteiten leren kinderen delen. Wij danken jullie omdat jullie ervoor zorgen dat onze giften daar terecht komen.“

HASENE International e. V.

Kreissparkasse Köln
IBAN: DE80 3705 0299 0149 2890 54
BIC: COKSDE33XXX

De verantwoordelijke van Hasene afdeling Berlijn, Hasan Istanbul verklaarde ontroerd te zijn met het voorbeeldig gebaar en zei: „Het is onmogelijk om niet ontroerd te zijn van het voorbeeldig gebaar van deze kinderen op een moment dat Aleppo een genocide ondergaat en kinderen en vrouwen medogenloos worden vermoord. Terwijl de wereld haar ogen sluit, haar oren dichthoudt en in stilte de moorden op onschuldige mensen in Aleppo aanziet, gedragen deze kinderen zich niet onverschillig en tonen ze een prachtig gebaar om de menselijkheid in leven te houden. Dit geeft ons hoop.“

De kinderen werden voor dit prachtig gebaar bedankt en ontvingen een certificaat.