fbpx

Ramazan ayının bereketiyle 94 bin 761 kumanya bağışı topladık

Kumanya 5 Nisan 2018

Hasene Derneği’nin “Gerçeğini paylaş” sloganı ile yürüttüğü 2018 Kumanya Kampanyası’nda toplanan 94 bin 761* kumanya bağışı 56 ülkedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Ramazan ayı öncesi mazlum, mağdur, yetim, öksüz ve kimsesiz ihtiyaç sahiplerinin sofralarına katkı sağlamak için yürütülen kumanya kampanyasına 239 gözlemci iştirak etti.

Hasene Derneği Genel Müdürü Mesud Gülbahar başarıyla neticelenen kampanya için şunları söyledi: “Yoğun ve başarılı bir kampanya dönemi geçirdik. Gerek hedefimizi, gerekse geçen sene topladığımız bağış sayısını geçtiğimiz için Allah’a hamdediyorum. 3 grup insana teşekkür etmek istiyorum. İlk olarak büyük duyarlılık örneği gösteren bağışçılarımıza teşekkür etmek istiyorum. Allah onlardan razı olsun. Bizlere güven ve desteklerini esirgemediler. Tüm yardımseverlerimiz ‘Gerçeğini paylaş’ sloganına yakışır bir teveccüh gösterdiler. Yediklerinden, içtiklerinden, başka kıtada, başka ülkelerdeki tanımadıkları, görmedikleri insanlara yardım ettiler. Zor şartlar altında yaşayan insanlara katkı sağladılar. Allah da onların zorluklarını ve sıkıntılarını gidersin. Elinde olan varlık sahibi kişiler paylaştıkça, ihtiyaç sahiplerinin servete ve servet sahiplerine karşı olumsuz düşünüşleri de ortadan kalkacaktır. İkinci olarak gözlemcilerimize,

HASENE International e. V.

Kreissparkasse Köln
IBAN: DE80 3705 0299 0149 2890 54
BIC: COKSDE33XXX
50 €
Sofralar kumanyanızla bereketlensin, mazlumlar sevinsin
5018

Kumanya Yardımı

0

temsilcilerimize ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kampanya boyunca canla, başla çalıştılar. Gözlemcilerimiz yardımları gittikleri ülkelerdeki ihtiyaç sahiplerine kendi elleriyle ulaştırdılar. Ülkelere giderken bavullarında çocuklar için ufak hediyeler vardı. Ama asıl hediye, gönüllerindeki kardeşlik hediyesiydi. Kardeşliğin en güzel örnekliğini sergilediler. Paylaşmanın duaya nasıl vesile olduğuna şahit oldular. Üçüncü teşekkürümü ise partner kurumlarımıza yapıyorum. Kampanyanın ülkelerde, çalışma ilke ve prensiplerimize uygun bir şekilde yapılmasını organize ettiler. Yardımların ihtiyaç sahiplerine hakkıyla ulaştırılması noktasında yardımcı oldular. İhtiyaç sahibi insanlara yardım etmek, buna aracılık etmek insanın insana, hayata ve dünyaya bakış açısını değiştiriyor. On binlerce ihtiyaç sahibi insana ulaşan, onların yüreklerine dokunan bir çalışmaya aracılık etmekten dolayı sevinçliyiz.”

*Kampanyanın bittiği tarih 06 Mayıs 2018 itibariyle gelen toplam bağış sayısı. Bu sayıya diğer ülkelerdeki Hasene dernek ve temsilciliklerinde toplanan bağış dahildir.