fbpx

Hasene Kutsal Topraklarda

Hac 3 Ekim 2019

Kutsal topraklarda açılan Hasene standına ilgi büyüktü

Hasene International, kutsal topraklardaki tanıtım standında hac ibadetini ifa için gelen hacılara faaliyetlerini tanıttı.

IGMG Hac Umre ve Seyahat Başkanlığı tarafından düzenlenen 2019 hac organizasyonuna katılan hacılar Hasene’nin yetim ve su kuyusu çalışmaları hakkında bilgi aldı ve yardımda bulundu. Yardımlar neticesinde toplam 185 su kuyusu, 186 yetim desteği bağışı toplandı.

HASENE International e. V.

Kreissparkasse Köln
IBAN: DE80 3705 0299 0149 2890 54
BIC: COKSDE33XXX
10 €
Yetimi Yetim Bırakma.
5031

Yetim Fonu Tek Seferlik

0

Hasene International stant görevlilerinden derneğin yetim departmanı sorumlularından Ayşe Yiğit Akgün yardımda bulunan hacılara teşekkür etti ve şunları söyledi:

“Hacılarımızın kaldığı 3 hotelde de tanıtım standı açtık. Hacılarımızın tanıtım stantlarına ilgisi büyüktü. Hacılarımızın kutsal topraklardan uzattıkları yardım eli Afrika’da suya susamış yüreklere su serpecek, kimsesiz ve sahipsiz yetimlerin başını okşayacak. Tanıtım çalışmalarımız boyunca bizleri destekleyen kafile ve grup başkanlarımıza, yardımlarını esirgemeyen tüm hacılara mazlum ve mağdurlar adına teşekkür ediyoruz. Allah (c.c.) hayırlarını ve haclarını kabul etsin.”