fbpx

Suriye

Kumanya 3 Ekim 2019

İdlib yakınlarında 226 adet kumanya dağıtıldı

Hasene International Türkiye Suriye’nin İdlib kenti yakınlarındaki Al Eis bölgesinde ihtiyaç sahiplerine 226 adet kumanya paketi ulaştırdı. Yardım kolileri bölgedeki ihtiyaç sahiplerine ve bölgeye diğer yerleşim yerlerinden sığınan muhtaçlara dağıtıldı.

50 €
Sofralar kumanyanızla bereketlensin, mazlumlar sevinsin
5018

Kumanya Yardımı

0

Suriye’de iç savaş 8 yılı aşkın bir süredir devam ediyor. Yüz binlerce insan hayatını kaybetti, milyonlarca insan yerinden yurdundan edildi. Savaşın en büyük mağdurları ise çocuklar, kadınlar, yaşlılar ve hastalar. Ülkedeki savaşın ve kaosun halen devam etmesi sivilleri insani yardıma muhtaç bırakıyor. Yaklaşan kış ayı ve soğukların bastırması ile mağduriyetlerin artmasından endişe ediliyor.

HASENE International e. V.

Kreissparkasse Köln
IBAN: DE80 3705 0299 0149 2890 54
BIC: COKSDE33XXX

Hasene International Türkiye’nin girişimleri ile gerçekleştirilen yardımlar içerisinde ayrıca 5 kutu ilk yardım çantası bölgedeki sağlık ocağına teslim edildi. 4 çuval battaniye bölgeye dışardan gelen mülteci ailelere dağıtıldı. 69 adet hasır Al Eis’ta engelli çocukların okuduğu sınıflara serildi. Kumanya paketleri içerisinde yer alan çocuk bezleri ve çocuk maması çocuklu ihtiyaç sahibi ailelere verildi.

Yapılan yardımlarla yetim çocuklar, dul kadınlar, çok acil ihtiyacı olan aileler başta olmak üzere Al Eis ve çevresindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Al Eis halkı yapılan yardımlardan dolayı memnuniyetini ve teşekkürlerinin ifade ettiler.