fbpx

F-Jugend Spor Kulübü’nden depremzedeler için anlamlı yardım

Türkiye 8 Mart 2023

F-Jugend Spor Kulübü’nden depremzedeler için anlamlı yardım

Vfl Alfter F-Jugend teknik direktörü Tobias Godesberg, Türkiye’deki deprem felaketinin ardından depremzedelere yardım etmek için bir turnuva düzenledi. Godesberg, depremin yarattığı acıyı görünce harekete geçtiklerini ve insanların dayanışma içinde olmalarının ne kadar önemli olduğuna inandığını ifade etti. Yedi takımın katıldığı turnuvada, yiyecek ve içecekler satılarak yardım toplandı. Turnuva günü satılan ürünlerden elde edilen gelirle 1.000 € tutarında bir bağış toplandı ve Hasene’ye teslim edildi.

Godesberg, depremin yarattığı yıkımın zorluğunu dile getirirken, insanların nasıl yardım edebileceği konusunda çaresiz hissettiklerini belirtti ve “Ancak, spor kulüpleri gibi topluluklar, bir araya gelerek insanlara yardım etmenin gücünü gösteriyorlar. Bu turnuva gibi etkinlikler, yardıma ihtiyacı olan insanlara destek olmak için bir fırsat sunuyor. Depremden etkilenen insanların gördükleri acı dolu görüntüler, herkesi derinden etkiliyor” diye konuştu.

HASENE International e. V.

Kreissparkasse Köln
IBAN: DE80 3705 0299 0149 2890 54
BIC: COKSDE33XXX

Godesberg, depremden etkilenen insanların bir nebze olsun yardım aldıklarında hissettikleri sevincin ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Vfl Alfter F-Jugend Spor Kulübü olarak, birçok insanın bir araya gelmesine ve birlikte bir şeyler başarmasına olanak sağladıkları için gurur duyduklarını belirtti.

Godesberg’in organizasyonu, insanların dayanışması ve bir araya gelmesinin gücünü gösteren güzel bir örnek olarak değerlendiriliyor. Turnuvaya katılan tüm takımlar ve yardımseverler, depremde zarar gören insanlara destek olmak için önemli bir adım attılar.