fbpx

Türkiye’de 3 ilde depremzedeler için konteyner kent inşa ediyoruz

Türkiye 3 Nisan 2023

Türkiye’de 3 ilde depremzedeler için konteyner kent inşa ediyoruz

Türkiye’de, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay illerinde meydana gelen depremler nedeniyle birçok insan evsiz kaldı. Bu nedenle, depremzedeler için konteyner kentler inşa ediyoruz.
Her biri 21 metrekare olan konteyner evler, konforlu bir yaşam alanı sunacak şekilde donatılmıştır. Bu evlerin içinde klimalar, mini buzdolapları, tüplü ocaklar, ocak altı dolaplar, elektrikli ocaklar, büyük tüpler, çekyatlar, yastıklar, yorganlar, katlanabilir yataklar, halılar, ısıtıcılar, sandalyeler, elektrikli şofbenler, tuvaletler, banyolar, iki kapaklı dolaplar, katlanabilir masalar, 6 kişilik yemek takımları ve çaydanlıklar bulunmaktadır.
Konteyner kentte ayrıca 240 metrekarelik erkek ve kadın mescitleri, erkek ve kadın dinlenme alanları, çocuk rehabilitasyon, eğitim ve oyun alanları, mobil sağlık, mobil fırın ve idari binalar da yer alacaktır.
Bağışçılar, iç tefrişatı da dahil olmak üzere yapacağı kısmi ya da tam bir konteyner ev yardım bağışı ile depremzedelere yardım edebilirler. Bu bağışlar, konteyner evlerin inşası ve depremzedelere sağlanacak hizmetler için kullanılacaktır.

HASENE International e. V.

Kreissparkasse Köln
IBAN: DE80 3705 0299 0149 2890 54
BIC: COKSDE33XXX