fbpx

ÇAD’DA 6 İŞ ADAMI İLE 31 ADET SU KUYUSU AÇILDI

çad 5 Ocak 2024

Hasene International, 31 adet su kuyusunu açmak üzere 2 gözlemci ve 6 iş adamıyla birlikte Çad’da önemli bir projeye imza attı. Bu projede yer alan eğitimciler, mühendisler, ticaret uzmanları ve müteahhitler farklı alanlardaki iş adamları bölgede bir araya geldi.


“Hasene Bir Gurur Tablosu Örneği
23 köyü kapsayan projenin 10 gün süren çalışmaları sonucunda iş adamı Alparslan Sarıkaya, bu toprakların zorluğuna dikkat çekerek, bu bölgelerin unutulmaması gerektiğini vurguladı ve Hasene International’ın kuyu projesinin örnek bir çalışma olduğunu ifade ederek projeden duyduğu gururu yineledi.

“Proje, Mühendislik Bakış Açısıyla Sistematik Başarı“
İş adamı Yusuf Aksu, müteahhit kimliğiyle projeyi incelediğinde, sürecin zaten sistematik bir şekilde ilerlediğini fark ettiğini ve bu başarıyı takdir ettiğini belirtti. İş adamı Muhsin Şenol, projenin olağanüstü bir keşif olduğunu dile getirerek, geniş kapsamlı çalışmanın önemine vurgu yaptı ve Hasene’yi tebrik etti.

HASENE International e. V.

Kreissparkasse Köln
IBAN: DE80 3705 0299 0149 2890 54
BIC: COKSDE33XXX


“Kevser Havuzu Gibi Bir Proje, Mükafatını Huzur-u Mahşerde Bulacak”

İş adamı Zülküf Gümüştekin, yapılan çalışmalar için teşekkürlerini iletti. Son olarak, Projeler Sorumlusu Murat Sağdıç, “İnsanoğlu güzel bir yer görünce cennetten bir köşe dediği gibi, kalbimden gelen duygularımla bu projemize Kevser havuzu gibi bir proje demek istiyorum. İnşallah yarın huzur-u mahşerde Rabbim, bu projede emeği geçenleri gerçek Kevser Havuzu başında, peygamber efendimizle buluşturmayı nasip etsin” diyerek projeye katkı sağlayan herkese teşekkür etti.