fbpx

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN…

benin 9 Mart 2024

Benin’in başkenti Porto-Novo’da yaşanan trafik kazasında Hasene gönüllüsü Muzaffer Adsız hayatını kaybetti.


3 Mart’ta Almanya’dan Benin’e kumanya dağıtım çalışmaları için gönüllü giden Muzaffer Adsız, kumanya dağıtımını tamamlayıp dönüş yolunda Djohoué’den başkent Porto-Novo’ya seyir halindeyken araçları kaza yaptı. Kazada, araçta bulunan 4 kişiden biri olan Adsız yerel saatle 18’de yaşamını yitirdi.

HASENE International e. V.

Kreissparkasse Köln
IBAN: DE80 3705 0299 0149 2890 54
BIC: COKSDE33XXX

Bu Görevi Sabırsızlıkla Bekliyordu

Gençlik yıllarından beri Millî Görüş ideallerini benimseyen Adsız, 2009’da yönetimde iken 2015’yen bugüne kadar ise İGMG Rosenheim Fatih Camii Başkanı olarak görev yapıyordu. Hasene’nin faaliyetleri kapsamında ilk defa görev alan Adsız, bu görevi büyük bir heyecanla ve istekle yerine getirmenin sevinciyle yola çıkmıştı. Kazada hayatını kaybeden Muzaffer Adsız’ın ani ölümü, hem yakın çevresinde hem de bulunduğu camiadaki toplumda derin bir üzüntü meydana getirdi. 1966 yılında Elazığ’da doğan Adız evli ve 3 çocuk babasıydı.

Hasene’den Taziye Mesajı
Hasene International Başkanı Bekir Altaş, Adsız’ın vefatının ardından yaptığı açıklamada, “Değerli gönüllümüz Muzaffer Adsız’ı kumanya çalışmaları için Benin’de elim bir kaza sonucunda kaybettik. Başımız sağ olsun. Allah’tan rahmet diliyor, mekânının cennet olmasını niyaz ediyoruz. Ailesine, sevenlerine ve tüm camiamıza sabır diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

O SON KARELER…