fbpx

ALTAŞ, KIZILAY GENEL BAŞKANI İLE BİR ARAYA GELDİ

fatma meriç yılmaz 17 Nisan 2024

 Hasene International Başkanı Bekir Altaş, Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz ile bir görüşme gerçekleştirdi. Ziyarette yeni ortak çalışma alanları ve projeler de ele alındı.


Türkiye’deki Deprem Çalışmaları, Gazze, Sudan… 
 Ankara’daki Kızılay Genel Merkezi’nde gerçekleşen ikili görüşmede afetlere ilişkin son gelişmeler değerlendirildi. Görüşme sırasında, depremden etkilenen bölgelerdeki acil ihtiyaçlar ve uzun vadeli kalkınma planları hakkında detaylı bilgi alan Hasene International Başkanı Bekir Altaş, görüşmede savaştan kaçmak zorunda kalan masum insanların durumunu, özellikle Gazze ve Sudan halklarının ihtiyaçlarını değerlendirdiklerini belirtti. Öte yandan, Hasene’nin bu yöndeki çalışmalarını Sayın Yılmaz’a aktardığını ifade eden Altaş, “Kızılay’ın deprem ve savaş gibi afetlerden etkilenen insanlara yönelik sunduğu yardımların yanı sıra, dezavantajlı gruplara ve ihtiyaç sahiplerine yönelik yürüttüğü diğer sosyal sorumluluk projeleri hakkında da bilgi edindim.” dedi.

HASENE International e. V.

Kreissparkasse Köln
IBAN: DE80 3705 0299 0149 2890 54
BIC: COKSDE33XXX

Yapılan görüşme sonunda her iki kurum yöneticisi de iyi dilek temmenilerini iletti. Altaş: “Kendilerine, depremzedelere ve savaş mağdurlarına yönelik özverili çalışmalarından dolayı şükranlarımı sunmak isterim. Bu vesileyle, tüm Kızılay çalışanlarına ve gönüllülerine gösterdikleri özveri ve emek için teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi