fbpx

Kumanyalar Mısır’da dağıtılmaya başlandı

Kumanya 2021 9 Nisan 2021

Hasene’nin “Kumanya ile sofralar bereketlensin” sloganıyla yürüttüğü kumanya kampanyası devam ediyor.

Kampanya kapsamında kumanya dağıtımları başladı ve ramazan ayı öncesinde tamamlanması planlanıyor.

58 ülkede yürütülecek olan kumanya kampanyasında, toplam 33 ülkeye 210 gözlemcinin gönderilmesi plan dahilinde. Korona salgını sebebiyle ülke ve gözlemci iptalleri söz konusu.

HASENE International e. V.

Kreissparkasse Köln
IBAN: DE80 3705 0299 0149 2890 54
BIC: COKSDE33XXX

Mısır, Nijer, Tanzanya ve Çad’ta kumanya dağıtım çalışmaları başladı, diğer ülkelerde de çalışmalar hızla sürüyor. Gözlemcilerin gönderilemediği ülkelerdeki takipler online gözetleme ile takip edilecek.

Mısır’da gözlemci olarak bulunan Mustafa Duman ve Mustafa Ayar çalışmalarla ilgili bilgi verdi: “Mısır’da kumanya dağıtımı başarı ile devam ediyor. Şu ana kadar Mısırlı ihtiyaç sahibi ailelere, mültecilere ve öğrencilere 850 kumanya paketi ulaştırdık. Toplam 1.740 adet kumanya dağıtmayı planlıyoruz.

10 €
Mazlum ve Mağdurlar icin El Ele
5032

Zekat

Kumanyaları alan ihtiyaç sahipleri bu çalışmaya katkı sağlayanlara ve organize edenlere teşekkür etti, ‘Muradınız ne ise Allah sizlere daha fazlasını nasip etsin’ diye dua etti.

Dünya ekonomisindeki durgunluk ve hayat pahalılığı Mısır’daki ihtiyaç sahiplerini daha da zor durumda bırakmış. Bu sebeple kumanya kampanyası bu zor zamanlar için daha bir anlam ifade ediyor. Zor şartları göz önünde bulundurarak hareket eden ekibimiz, ülkedeki kumanya paketlerinin dört katı büyüklüğünde, on çeşit temel gıda maddesinden oluşan bir paket hazırlayarak dağıtmaya devam ediyor.”