fbpx

Hasene Online Kurban Gözetim Merkezleri Oluşturdu

Kurban 12 Temmuz 2021

Hasene 3 noktada Online Gözetim Merkezi oluşturdu

Hasene’nin “Kurban ile mazlum ve mağdurlar sevinsin” sloganı ile yürüttüğü kurban kampanyası tüm yoğunluğu ile devam ediyor. Dünyanın 90 ülke ve bölgesinde, 320 gözlemci nezaretinde yürütülmesi planlanan kampanyada çalışmaların takibi için ayrıca Online Gözetim Merkezleri oluşturuldu.

Kovid19 ve farklı güvenlik sorunları sebebiyle gidilemeyen yerlerdeki kurban kampanyası Avrupa’nın farklı bölgelerinde kurulan Hasene Online Gözetim Merkezleri’nden takip edilecek. Halihazırda Almanya, Fransa ve Avusturalya olmak üzere 3 ülke ve noktada oluşturulan gözetim merkezlerinin her birinde 8’er kişi olmak üzere toplam 24 kişi görev alacak. Görevliler online olarak hayvanların kontrolü ve alımı, kesim ve dağıtımı gibi hususlarda takip yapacak.

HASENE International e. V.

Kreissparkasse Köln
IBAN: DE80 3705 0299 0149 2890 54
BIC: COKSDE33XXX
110 €
Kurban İle Kardeşlik Sürsün
5019

Kurban

0

Hasene kampanyalar sorumlusu Erol Aldemir çalışmaların şeffaf olarak yürütülmesi için online gözetim merkezlerinin önemli olduğunu söyledi ve şunları paylaştı:

“Kurban kampanyası her sene olduğu gibi bu sene de onlarca ülkede milyonlarca mazlum ve mağdura umut olacak. Kurban bağışlarını bizlere emanet eden bağışçılarımızın gönlü ferah olsun, bağış ve ibadetlerinin hakkı ile yerine ulaştırılması noktasında yoğun çalışma içerisindeyiz.

Gerek ülkelere giden gözlemcilerimiz nezaretinde, gerekse gidemediğimiz ülkelerdeki takipleri yapabilmek için oluşturduğumuz online gözetim merkezleri hususundaki yoğun çalışmalarımız bu şeffaflığın sağlanmasına yöneliktir. Bağışçılarımız unutmasınlar, ki her bir kurban farklı coğrafyalardaki ihtiyaç sahibinin umudunu artırıyor. Bağışçılarımıza yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. ”