fbpx

Kurban bağışlarıyla kardeşlik köprüleri kuruluyor

Kurban 27 Mayıs 2023

Kurban bağışlarıyla kardeşlik köprüleri kuruluyor

“Kurban ile kardeşlik sürsün” sloganıyla dünya genelinde gerçekleştirdiğimiz kurban kampanyası, yüz binlerce bağışçı ve milyonlarca ihtiyaç sahibini bir araya getiriyor. Kampanya ile 96 ülke ve 4 bölgede milyonlarca ihtiyaç sahibine, belki yılda bir defa et yiyebilen mağdurlara ulaşılıyor. Kurban kampanyamızın denetimi ve gözetiminde farklı ülkelerden 430 gözlemci görev alması planlanıyor.

Kampanyaya katkıda bulunmak isteyen hayırseverler, 29 Haziran 2023 tarihi, saat 23.59’a kadar bağışlarını yapabilirler. Özellikle Türkiye’de yaşanan deprem gibi felaketlerden etkilenen iller ve mazlum, mağdur ve ihtiyaç sahibi insanların yoğun olarak yaşadığı ülkeler ve bölgeler bu yardımın öncelikli hedefi olacak.

HASENE International e. V.

Kreissparkasse Köln
IBAN: DE80 3705 0299 0149 2890 54
BIC: COKSDE33XXX

Kurban kampanyasına verilen her bir destek, insani değerlere dayalı bir dayanışma örneği sergilemektedir. Kurban etlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasıyla birlikte, insanlar arasında kardeşlik köprüleri inşa edilecek ve yardıma muhtaç olanlara umut ışığı olunacak.

Kampanyanın dünya genelindeki etkisi ve bağışları ile katılımcı sayısı, gösterilen duyarlılığın bir göstergesi olarak büyük bir memnuniyetle karşılanmaktadır. Kampanya, insanların birlikte hareket ederek dünyada daha iyi bir gelecek inşa etme isteğini vurgulamaktadır.

Kampanyaya destek olan hayırseverlerimizle birlikte el ele vererek, dünyanın her köşesindeki ihtiyaç sahiplerine yardım etme fırsatını yakalayacak ve kardeşlik duygularını birkez daha pekiştireceğiz.