fbpx

Hasene Heeft Deelgenomen aan de RIS Beurs in Canada

12 Ocak 2016

Stichting Hasene heeft tussen 26-28 december deelgenomen aan de jaarlijkse RIS (Reviving the Islamic Spirit) Beurs in Toronto. De beurs waar tienduizenden moslims bijeenkwamen was een groot succes. Er werden allerlei programma’s georganiseerd wat grotendeels uit conferenties bestond. Daarnaast kon je verschillende stands bezoeken. De eerste RIS Beurs werd 13 jaar geleden door studenten georganiseerd.

Erkan Aşık, de vertegenwoordiger van Hasene in Canada zei het volgende: “Dit soort evenementen hebben we hier hard nodig. Het is belangrijk dat moslims in de vakanties de gelegenheid krijgen om bijelkaar te komen en kennis te maken. Op deze beurs hebben wij als  Hasene de mogelijkheid gekregen om over onszelf te vertellen. Aan degenen die onze stand hebben bezocht hebben we verteld over de campagnes en projecten van Hasene. Onze stand trok veel aandacht door de opvallende officiële kleur van Hasene. Turquoise is als het ware de kleur van Hasene geworden. De Turkse consulaat-generaal in Toronto was één van de velen die onze stand bezocht.”

HASENE International e. V.

Kreissparkasse Köln
IBAN: DE80 3705 0299 0149 2890 54
BIC: COKSDE33XXX

Over de werkzaamheden van Hasene in Canada vertelde Aşık het volgende: “Vorig jaar hebben we aan 120 daklozen rugzakken uitgedeeld die gevuld waren met sokken, handschoenen, zakdoeken en voedsel. Dit jaar willen we 500 daklozen op deze manier helpen. We willen ook Syrische vluchtelingen helpen die hier naartoe zijn gekomen door voedselpakketten en hygiene middelen uit te delen.”

Kanada_Kurumsal_RIS-Fuarı_2015 (11)Kanada_Kurumsal_RIS-Fuarı_2015 (18) Kanada_Kurumsal_RIS-Fuarı_2015 (20) Kanada_Kurumsal_RIS-Fuarı_2015 (21) Kanada_Kurumsal_RIS-Fuarı_2015 (22) Kanada_Kurumsal_RIS-Fuarı_2015 (23) Kanada_Kurumsal_RIS-Fuarı_2015 (24)