fbpx

Steun aan Syrische weeskinderen

12 Şubat 2016

Wees-Project

Steun aan Syrische weeskinderen

HASENE International e. V.

Kreissparkasse Köln
IBAN: DE80 3705 0299 0149 2890 54
BIC: COKSDE33XXX

Over de hele wereld zijn er door oorlogen, natuurrampen, ziektes en allerlei andere redenen ongeveer 400 miljoen weeskinderen. Een heel klein deel van deze weeskinderen krijgen steun van hulporganisaties. Weeskinderen die geen hulp krijgen kunnen slachtoffer worden van ontvoerders, orgaanmaffia’s of bedelbendes. Ook weten we dat in verschillende landen weeskinderen kinderarbeid doen en als soldaten worden gebruikt.

Stichting Hasene steunt regelmatig in 22 landen 7 duizend 200 weeskinderen. Syrische weeskinderen horen daar ook bij. Vorige week zijn we in de provincie Hatay met 112 Syrische weeskinderen bijeengekomen om geld aan hen te overhandigen. De blijheid van 26 weeskinderen die voor het eerst hulp kregen was van hun gezicht af te lezen. Hierbij waren vrijwilligers van Hasene uit Aksaray ook aanwezig.

Hatay_Yetim-Projesi_2015_Suriyeli-yetimlere-destegimiz-sürüyor_Hatay (2)Hatay_Yetim-Projesi_2015_Suriyeli-yetimlere-destegimiz-sürüyor_Hatay (1) Hatay_Yetim-Projesi_2015_Suriyeli-yetimlere-destegimiz-sürüyor_Hatay (3) Hatay_Yetim-Projesi_2015_Suriyeli-yetimlere-destegimiz-sürüyor_Hatay (4)