fbpx

Aksaray Gouverneur Seref Atakli nam Hasene in ontvangst

24 Mayıs 2016

De voorzitter van Hulporganisatie Hasene, Mesud Gulbahar,  hield een reeks officiële vergaderingen in Aksaray. Tijdens zijn ontmoeting met de gouverneur van Aksaray, Seref Atakli, informeerde hij hem over de werkzaamheden van de organisatie.

De gouverneur zei: “De toename in het aantal weldoeners maakt ons gelukkig. Dergelijke werkzaamheden zijn in het voordeel van de mensheid. Ik volg de projecten en activiteiten van de organisatie persoonlijk en wens jullie succes met al jullie andere werkzaamheden.

HASENE International e. V.

Kreissparkasse Köln
IBAN: DE80 3705 0299 0149 2890 54
BIC: COKSDE33XXX

De voorzitter Gulbahar, bracht een beleefdheidsbezoek aan Israfil Akturk, de Provincie Directeur van de Ministerie van Gezins- en Sociale Politiek. Tijdens de bijeenkomst, benadrukte Akturk dat hij in de toekomst samen met Hasene projecten wil opzetten.

Tevens hebben behoeftige families die eerder door de Provincie Directeur vastgesteld waren, de hoognodige winterhulpmiddelen gekregen. Behoeftige studenten van Nuran Kaya Imam Hatip School, ontvingen ook hulpgoederen.

_Türkiye-Aksaray_resmi-görüsmeler_2016 (1) _Türkiye-Aksaray_resmi-görüsmeler_2016 (5) _Türkiye-Aksaray_resmi-görüsmeler_2016 (9) _Türkiye-Aksaray_resmi-görüsmeler_2016 (10) _Türkiye-Aksaray_resmi-görüsmeler_2016 (11)