fbpx

Stichting Hasene versterkt haar vertegenwoordigings- netwerk in Turkije

24 Mayıs 2016

De eerste vertegenwoordigersvergadering van Hasene Turkije vond plaats in Ankara. Voorzitter van Hasene Duitsland, Mesud Gulbahar, onderdirecteur Mehmet Günestepe, Hoofd van de organisatie Omar Benli, Voorzitter van de Turkse tak Abdul Erbay, Organisatorisch voorzitter Turkije Omer Soyleyenoglu, voormalig voorzitter van de Turkse tak Ibrahim Kirak, en provinciale vertegenwoordigers namen deel aan de vergadering.

Ongeveer dertien stadsvertegenwoordigers namen hun plaats in de vergadering tijdens de introductie van activiteiten en werkprincipes van Hasene.

HASENE International e. V.

Kreissparkasse Köln
IBAN: DE80 3705 0299 0149 2890 54
BIC: COKSDE33XXX

De voorzitter Mesud Gulbahar gaf een presentatie van hoe een Hasene vertegenwoordiger zich zou moeten gedragen en werken.

Manager van Hasene Turkije, Abdullah Erbay, evalueerde de vergadering als volgt: “We kwamen bij elkaar met provinciale vertegenwoordigers die vrijwillig activiteiten uitvoeren terwijl we de kans hadden om elkaar beter te leren kennen. We hebben gebrainstormd over de toekomstige activiteiten in Turkije tijdens onze workshop. We hebben ook een beoordelingsverslag ontvangen over uitgevoerde werkzaamheden en activiteiten in verschillende provincies, door Hasene Turkije. Het was een geslaagde vergadering. Met veel dank aan de voorzitter van Stichting Hasene, zijn team en al onze provinciale vertegenwoordigers.

_Türkiye_Türkiye-temsilciler-toplantisi_2016 (1) _Türkiye_Türkiye-temsilciler-toplantisi_2016 (2) _Türkiye_Türkiye-temsilciler-toplantisi_2016 (3) _Türkiye_Türkiye-temsilciler-toplantisi_2016 (4) _Türkiye_Türkiye-temsilciler-toplantisi_2016 (7) _Türkiye_Türkiye-temsilciler-toplantisi_2016 (8)