fbpx

SAĞLIK PROJESİ

19 Mart 2018

SAĞLIK PROJESİ

 

HASENE International e. V.

Kreissparkasse Köln
IBAN: DE80 3705 0299 0149 2890 54
BIC: COKSDE33XXX

Az gelişmiş ülkelerde sağlık hizmetlerinin yeterli olmaması, tedavi imkanlarının yok denecek kadar az olması tedavisi kolay olan hastalıkları dahi çözümsüz bırakıyor. İklim şartları, yetersiz beslenme ve sağlıksız koşulların sebep olduğu hastalıklar zaten zor olan yaşam şartlarını daha da zorlaştırıyor.

Milyonlarca insanın hayatında doktor yüzü görmediği az gelişmiş ülkelere sağlık hizmeti götürüyoruz. Sağlık projesini mazlum ve mağdur insanların sağlık alanındaki mağduriyetlerine çözüm üretebilmek gayesi ile yürütüyoruz. Katarakt hastalığı sebebi ile gözleri görmeyen insanların ameliyatları, genel sağlık kontrolleri, tıbbî teçhizat yardımı bu başlık altında sıralayacağımız yardımlarımızdandır.

Bugün Afrika’da 10 milyona yakın insanın gözleri katarakt hastalığı sebebiyle dış dünyaya kapalı. Yapmış olduğumuz binlerce katarakt ameliyatı ile mağduriyet içerisinde yaşayan insanların gözünün açılmasına vesile olduk. Tıbbî teçhizat eksikliğinden sıkıntı çeken hastalara sağladığımız imkân ile acılarını dindirmeye çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz.